Ημερολόγιο Συναντήσεων


Ενημερωθείτε για τις προγραμματισμένες συναντήσεις του Δικτύου



5η συνάντηση Δικτύου

5η συνάντηση Δικτύου
     Το Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2020 συναντηθήκαμε για πέμπτη φορά τα μέλη του Δικτύου Συνεργατικών Σχολείων Φρενέ του Νομού Χανίων.
     Η συνάντηση αυτή τη φορά πραγματοποιήθηκε στον φιλόξενο χώρο του 1ου Δημοτικού Σχολείου Μουρνιών. Έχοντας περισσότερη εξοικείωση σιγά σιγά με τη διαδικασία απολαύσαμε μία ακόμα παιδαγωγική συνάντηση εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης διαφορετικών ειδικοτήτων. 
      Αφού καλωσορίσαμε τα νέα μέλη, ξεκινήσαμε τη συνάντηση με την προγραμματισμένη τεχνική «Τι νέα;». Στη συνέχεια η συνάδελφος Κυριακή Τριανταφυλλίδου μας παρουσίασε το 1ο εργαστήριο, το οποίο ήταν βιωματικό με πολλά παιχνίδια και είχε θέμα «Θέατρο και Μαθηματικά».
     Ακολούθησε το 2ο εργαστήριο της συναδέλφου Κατερίνας Κορτσαλιουδάκη με θέμα «Αλληλογραφία», η οποία ανέλαβε να μας παρουσιάσει την τεχνική αυτή και τη σπουδαιότητά της. 
      Η συνάντηση έκλεισε με τη Συνέλευση του Δικτύου, όπου συζητήθηκαν μεταξύ άλλων προτάσεις για τις επόμενες ή και επιπλέον δράσεις με τις οποίες θα θέλαμε να ασχοληθούμε. 

     Ευχαριστούμε τις συναδέλφους που οργάνωσαν τα εργαστήρια και μοιράστηκαν τις γνώσεις και την εμπειρία τους με τα υπόλοιπα μέλη του δικτύου. Ευχαριστούμε θερμά τους εκπαιδευτικούς και το προσωπικό του 1ου Δημοτικού Σχολείου Μουρνιών και ιδιαιτέρως την διευθύντρια κ. Στέλλα Σουχλάκη, μέλος του Δικτύου μας, για την φιλοξενία και το ευχάριστο και ζεστό κλίμα. Βοήθησαν πολύ στην καλύτερη οργάνωση και πραγματοποίηση της συνάντησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου