Ημερολόγιο Συναντήσεων


Ενημερωθείτε για τις προγραμματισμένες συναντήσεις του Δικτύου



9η Συνάντηση Δικτύου

9η Συνάντηση Δικτύου

 


Η ένατη συνάντηση του Δικτύου μας ήταν η δεύτερη εν μέσω εγκλεισμού κι η δεύτερη διαδικτυακή!

Παρά την μείωση της ανοχής μας στην οθόνη, πιστοί και πιστές στο ραντεβού δεν ήταν μόνο συνάδελφοι της περιοχής, αλλά και νέοι από την Φλώρινα, την Πάτρα κι από αλλού, που ενδιαφέρονται για την παιδαγωγική και θέλουν να εξοικειωθούν περαιτέρω με την δική μας προσέγγιση. Η θετική πτυχή του ψηφιακού τρόπου.

Η συνάντηση ξεκίνησε με «Τι νέα». Την συνέχεια πήρε η παρουσίαση της ομάδας ραδιοφώνου μιλώντας για την ιδέα της και για λεπτομέρειες της οργάνωσης.

Το εργαστήρι ανταλλαγής εκπαιδευτικών πρακτικών που προτάθηκε αφορούσε στις ψυχικές διεργασίες που λαμβάνουν χώρα σε διάφορες στιγμές της επαγγελματικής μας ζωής. Το ενδιαφέρον αυτού του εργαστηρίου έγκειται στον μεταβολισμό μια επαγγελματικής εμπειρίας, αμεταβόλιστη για τον ψυχισμό ενός εκπαιδευτικού, η οποία με την βοήθεια της ομαδικής ανάλυσης γίνεται κατανοητή διαφορετικά και βοηθά τον εκπαιδευτικό να κυοφορήσει μια νέα ανάγνωση.

Το εργαστήριο κινητοποίησε το ενδιαφέρον των συμμετεχουσών και των συμμετεχόντων και συζητήθηκε να επαναληφθεί κατά προτίμηση σε μια αληθινή συνάντηση.


Η διαδικτυακή μας συνάντηση έκλεισε με την συνέλευση της ομάδας, κατά την οποία εκφράστηκε η θέληση για μια επόμενη από κοντά συνάντηση, ευχόμενοι αυτό να είναι σύντομα εφικτό.

2 σχόλια:

  1. Απαντήσεις
    1. Η 10η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στις 13/2 στις 6. Θα ανακοινωθεί με πρόσκληση μια εβδομάδα νωρίτερα περίπου. Μπορείτε να ενημερώνεστε για την κάθε επόμενη συνάντηση από το ημερολόγιο που βρίσκεται στην πρώτη σελίδα του blog. Δυστυχώς, λόγω συνθηκών δεν έχουμε βγάλει συνολικό πρόγραμμα για τη χρονιά.

      Διαγραφή