Ημερολόγιο Συναντήσεων


Ενημερωθείτε για τις προγραμματισμένες συναντήσεις του Δικτύου



Βιωματικό εργαστήρι ‘’H μασκότ στην τάξη"

Βιωματικό εργαστήρι ‘’H μασκότ στην τάξη"

 



Το Δίκτυο Συνεργατικών σχολείων Χανίων με την Παιδαγωγική Φρενέ διοργανώνει την Παγκόσμια Ημέρα Κουκλοθεάτρου, 21η Μαρτίου, ένα βιωματικό εργαστήρι γνωριμίας με την κούκλα τάξης. Το εργαστήρι αφορά την ένταξη της κούκλας στην τάξη ως εκπαιδευτικό εργαλείο και το εμψυχώνει η κουκλοπαίχτρια Αναστασία Καραφύλλα.

Ημερομηνία: Δευτέρα 21/03/22

Χώρος: 7ο Δημοτικό Σχολείο Χανίων, Νικηφόρου Φωκά 5, Γραφεία ΣΕΠΕ

Διάρκεια 2 ώρες (6-8 μ.μ.)

Αριθμός συμμετεχόντων: 15 άτομα

Δηλώστε συμμετοχή

Για την καλύτερη οργάνωση της συνάντησης όπως και για την κατάλληλη διαρρύθμιση της αίθουσας σύμφωνα με τα μέτρα πρόληψης θα θέλαμε να μας αποστείλετε το συντομότερο δυνατό ένα μήνυμα στο: diktyosxolionchania@gmail.com
Θα σας σταλεί επιβεβαιωτικό μήνυμα για τη συμμετοχή σας. 

Παρακαλούνται οι συμμετέχοντες/ουσες να έχουν μαζί τους μία κούκλα εμψύχωσης (όχι θεατρική , τύπου γαντόκουκλα , μαριονέτα κλπ. Ενδεικτικά αναφέρουμε τύπου λούτρινο ζωάκι).

Θα δοθεί βεβαίωση συμμετοχής.




Βιογραφικό εμψυχώτριας

Η Αναστασία Καραφύλλα είναι εμψυχώτρια θεατρικής κούκλας και κουκλοπαίχτρια. Στα Τρίκαλα, όπου ζει, έχει διδάξει το μάθημα "Κουκλοθέατρο’" στο τμήμα Βρεφονηπιοκόμων του ΔΙΕΚ Τρικάλων και έχει διοργανώσει εργαστήρια εμψύχωσης κούκλας.

Έχει συνεργαστεί με την καλλιτεχνική ομάδα "Μπαρούτι" σε παραστάσεις στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Έχει ιδρύσει την κουκλοθεατρική ομάδα "Επί Σταγών" με την οποία συμμετείχε στο φεστιβάλ Κουκλοθεάτρου Κιλκίς, σε έργα με δικής της σκηνοθεσία και κατασκευή κούκλας.

Είναι μέλος της UNIMA HELLAS του ελληνικού τμήματος της Διεθνούς Ένωσης Κούκλας.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου