Ημερολόγιο Συναντήσεων


Ενημερωθείτε για τις προγραμματισμένες συναντήσεις του Δικτύου



Απολογισμός 21ης Συνάντησης Δικτύου

Απολογισμός 21ης Συνάντησης Δικτύου


Την Παρασκευή 7/10/2022 πραγματοποιήσαμε την πρώτη συνάντηση μας ως μέλη του Δικτύου Συνεργατικών Σχολείων Χανίων για το έτος 2022-2023 και για μια ακόμη φορά ο χώρος που μας φιλοξένησε ήταν τα γραφεία του Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών στο 7ο Δ.Σχ. Χανίων.


Ξεκινήσαμε να μοιραζόμαστε με ενθουσιασμό τα Νέα μας, κι έπειτα με χαρά προχωρήσαμε στη Συνέλευση. Ασχοληθήκαμε με τα πιθανά εργαστήρια που θα πραγματοποιήσουμε στις επόμενες συναντήσεις μας.


Συγκεκριμένα, οι επόμενες συναντήσεις του δικτύου μας είναι:

·  Σάββατο 12/11/2022 στις 10:00-13:00

· Παρασκευή 16/12/2022 στις 18:00-21:00

· Παρασκευή 20/1/2023 στις 18:00 - 21:00

Μπορείτε να ενημερώνεστε για τις προγραμματισμένες συναντήσεις του Δικτύου από το ημερολόγιο συναντήσεων στην αρχική σελίδα του blog μας. 



Πιθανά εργαστήρια των συναντήσεων μας είναι:

· Ελεύθερα κείμενα - σχολική εφημερίδα

· Μικρά βιβλία

· Η αφήγηση ως εργαλείο.


Επιπλέον, κυρήξαμε την έναρξη του ραδιοφώνου μας για τη φετινή σχολική χρονιά δημιουργώντας την ραδιοφωνική υποομάδα μας, τα μέλη της οποίας θα αναλάβουν το καθένα τον ρόλο του για τη λειτουργία του. 


Στο δεύτερο μέρος της συνάντησής μας πραγματοποιήθηκε μία παρουσίαση για τα βήματα που ακολουθεί η συντονιστική επιτροπή τόσο για την οργάνωση της συνάντησης αλλά και των ρόλων που χρειάζεται να κατανείμουν μεταξύ τους τη μέρα της συνάντησης.

Η συνάντηση μας τελείωσε τη Παρασκευή το βράδυ με πολλά υποσχόμενες συναντήσεις, σκέψεις και συναισθήματα για τη χρονιά που έχει ξεκινήσει. Ο σπόρος μέσα στο καθένα μεγαλώνει και φτάνει τόσο στη τάξη αλλά και κοινωνία με πολλαπλούς τρόπους. Kλείσαμε λοιπόν με έναν ολόλαμπρο ήλιο σχηματίζοντας τον με τα χέρια μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου