Ημερολόγιο Συναντήσεων


Ενημερωθείτε για τις προγραμματισμένες συναντήσεις του Δικτύου



Δανειστική Βιβλιοθήκη Δικτύου

Δανειστική Βιβλιοθήκη Δικτύου


 Το Δίκτυο Συνεργατικών Σχολείων Χανίων με την Παιδαγωγική Φρενέ ξεκινά την πρώτη του δανειστική βιβλιοθήκη μέσω του Δικτύου Σχολικών Βιβλιοθηκών openLib. Τα βιβλία απευθύνονται σε εκπαιδευτικούς, γονείς και παιδιά. 

Μέσα από την ηλεκτρονική αυτή  βιβλιοθήκη θα μπορείτε να βλέπετε αναλυτικά τα βιβλία που διαθέτουμε, να επιλέγετε το βιβλίο που θέλετε να δανειστείτε και  κατόπιν επικοινωνίας να το παραλαμβάνετε από το χώρο της βιβλιοθήκης μας στο 7ο Δημοτικό Σχολείο Χανίων, Νικηφόρου Φωκά 5, Γραφεία ΣΕΠΕ. 

Η διαδικασία είναι απλή! 

  1. Εισέρχεστε στο myLib του Δικτύου. 
  2. Κάνετε εγγραφή/εισαγωγή μέλους με τα στοιχεία σας. Μην ξεχάσετε να ενεργοποιήσετε τον σύνδεσμο μέσω email.
  3. Όταν εισέρθετε στη σελίδα, επιλέγετε ΠΡΟΒΟΛΗ ΚΑΤΑΛΟΓΟΥ, ώστε να δείτε όλα τα βιβλία. Πατώντας σε κάποιο βιβλίο που σας ενδιαφέρει, θα διαβάσετε στοιχεία του. 
  4. Εάν θέλετε να το δανειστείτε, επιλέγετε ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ ΜΟΥ. Ωστόσο, η λίστα ΔΕΝ είναι κράτηση βιβλίων, κανένα βιβλίο δεν θα κρατηθεί από τον διαχειριστή της βιβλιοθήκης.Εάν αποθηκευτεί, θα είναι διαθέσιμη στο myLib για τις επόμενες τρεις (5) ημέρες. Γι' αυτό θα χρειάζεται να μας στείλετε ένα email στο diktyosxolionchania@gmail.com, ενημερώνοντας την ομάδα του Δικτύου για την επιθυμία σας να δανειστείτε ή κατευθείαν από τη φόρμα ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ που είναι στη σελίδα.


Η βιβλιοθήκη θα λειτουργεί και τις μέρες που πραγματοποιούνται οι συναντήσεις του Δικτύου. Θα ήταν χρήσιμο να έχετε κάνει εγγραφή μέλους, ώστε να καταγράφεται απευθείας ο δανεισμός στο προφίλ σας. 

Ρίξτε μια ματιά στα βιβλία μας και αν και εσείς έχετε βιβλία που δε τα χρειάζεστε πλέον, μπορείτε να μας βοηθήσετε να εμπλουτίσουμε τη βιβλιοθήκη μας και να τα δανειστούν και άλλοι/ες. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου