Ημερολόγιο Συναντήσεων


Ενημερωθείτε για τις προγραμματισμένες συναντήσεις του Δικτύου



Απολογισμός 30ης συνάντησης

Απολογισμός 30ης συνάντησης

 

Μια ακόμη όμορφη Παρασκευή απόγευμα είχε φτάσει και συγκεντρωθήκαμε στο 7ο Δημοτικό Σχολείο Χανίων, στο κέντρο της πόλης, για τη μηνιαία μας συνάντηση, 30η στη σειρά.


Τα μέλη της ομάδας μας, παλιά και νέα  μοιραστήκαμε νέα για ενδιαφέρουσες ιδέες που ξεφυτρώνουν στα σχολεία μας και δράσεις με διάθεση πάντα μοιράσματος και ενεργής μας εμπλοκής. 

Θυμηθήκαμε τις αποφάσεις της τελευταίας συνάντησής μας και πήραμε καινούριες. Συζητήσαμε για τον καταμερισμό των αρμοδιοτήτων όπως προέκυψε από την προηγούμενη συνάντηση και οι απόψεις όσων εμπλέκονται ήταν θετικές. Καταλήξαμε ακόμη και στο προγραμματισμό νέων εργαστηρίων.

Καθώς μύριζε ο καφές όλο το χώρο και σε μια γωνία βρισκόταν ένας μπουφές με γλυκά εδέσματα, ξεκίνησε ένα πολύ ενδιαφέρον εργαστήριο, δημιουργίας της εφημερίδας του δικτύου μας.



Χωριστήκαμε σε ομάδες και κάποιοι ζωγράφισαν, σκέφτηκαν προτεινόμενους τίτλους της εφημερίδας, άλλοι έγραψαν κείμενα που θα αποτελούσαν τα πρώτα άρθρα της εφημερίδας μας. Με πολύ ενθουσιασμό και γλυκιά αναταραχή παρουσιάσαμε τα έργα μας και σύντομα θα το έχουμε στα χέρια μας.  




Διαβάστε τη εδώ



Ολοκληρώνοντας, ορίσαμε ότι στις 12/01 θα πραγματοποιηθεί ένα εργαστήριο με θέμα το Storyline που αφορά τους πρόσφυγες και στις 19/01 θα πραγματοποιηθεί η μηνιαία συνάντηση του δικτύου μας 

 
Η συνάντησή μας ολοκληρώθηκε με πολλά συγχαρητήρια και έναν ζεστό ήλιο!

 

Επόμενη συνάντηση 12/01/2024 και 19/01/2024



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου