Ημερολόγιο Συναντήσεων


Ενημερωθείτε για τις προγραμματισμένες συναντήσεις του Δικτύου



Εργαστήριο «Η Παιδαγωγική Ιστοριογραμμή (Storyline) συνομιλεί με την Παιδαγωγική Φρενέ»

Εργαστήριο «Η Παιδαγωγική Ιστοριογραμμή (Storyline) συνομιλεί με την Παιδαγωγική Φρενέ»

 





Το Δίκτυο Συνεργατικών Σχολείων Χανίων με την Παιδαγωγική Φρενέ σας προσκαλεί σ’ ένα μοναδικό εργαστήριο που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 12/1/2024 και ώρα 18:00 – 21:00 στο 7ο Δημοτικό Σχολείο Χανίων - γραφεία ΣΕΠΕ. Το εργαστήριο με τίτλο «Η Παιδαγωγική Ιστοριογραμμή (Storyline) συνομιλεί με την Παιδαγωγική Φρενέ», θα εμψυχώσει, η καλεσμένη της ομάδας, Ιφιγένεια Ηλιοπούλου, Επικ. Καθηγήτρια ΠΤΔΕ-Πανεπιστήμιο Αιγαίου Διδάσκουσα ΜΠΣ Αγαίου-Θεσσαλίας, Μέλος Storyline International, Ιδρύτρια Storyline Greece.


Πρόκειται για μια βιωματική διερεύνηση της Παιδαγωγικής Ιστοριογραμμής (Storyline) μέσα από την επεξεργασία του διεθνούς θέματος Ιστοριογραμμής, που διαπραγματεύεται το μεταναστευτικό-προσφυγικό ζήτημα με τίτλο "Οι νέοι μας γείτονες". Ακολουθεί μια στοχαστική προσέγγιση της νέας εμπειρίας από τους συμμετέχοντες και σύνδεση με το θεωρητικό πλαίσιο της Ιστοριογραμμής ως τρόπου προσέγγισης της μάθησης και της διδασκαλίας

*Παρακαλούμε να παρευρίσκεστε στον χώρο 15 λεπτά νωρίτερα.

** Θα υπάρξει ελεύθερη συνεισφορά για την κάλυψη των εξόδων για τη πραγματοποίηση του εργαστηρίου.

***Δηλώστε συμμετοχή


Για την καλύτερη οργάνωση της συνάντησης όπως και για την κατάλληλη διαρρύθμιση της αίθουσας, θα θέλαμε να μας αποστείλετε το συντομότερο δυνατό ένα μήνυμα στο: diktyosxolionchania@gmail.com αναγράφοντας: ονοματεπώνυμο, σχολείο, τηλέφωνο δηλώνοντας τη συμμετοχή σας στη συνάντηση του Δικτύου Συνεργατικών Σχολείων Χανίων. Χρειάζεται ακόμη να αναφερθεί ότι δεν θα γίνεται αποστολή επιβεβαιωτικού e-mail αναφορικά με τη συμμετοχή σας στο εργαστήριο του δικτύου.

Σας περιμένουμε με χαρά!

Δίκτυο Συνεργατικών Σχολείων Χανίων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου