Ημερολόγιο Συναντήσεων


Ενημερωθείτε για τις προγραμματισμένες συναντήσεις του Δικτύου



Απολογισμός 28ης συνάντησης

Απολογισμός 28ης συνάντησης

Την Παρασκευή 29/9/2023 πραγματοποιήθηκε η 28η συνάντηση του Δικτύου και η πρώτη για τη φετινή σχολική χρονιά. Η συνάντηση έγινε στον φιλόξενο χώρο του 7ου Δημοτικού Σχολείου και των γραφείων του ΣΕΠΕ Χανίων, όπου φέραμε τα γλυκίσματά μας και την όμορφη διάθεσή μας. 

Παλιά και νέα μέλη γνωριστήκαμε και είπαμε τα νέα μας. Θυμηθήκαμε τις αποφάσεις της τελευταίας συνάντησής μας και πήραμε καινούριες. Ορίσαμε τις νέες συναντήσεις μας και εκφράσαμε επιθυμίες για νέα εργαστήρια. 

Όπως κάθε χρόνο, κυρήξαμε την έναρξη του ραδιοφώνου μας και φτιάξαμε την υποομάδα που θα συμμετέχει στη λειτουργία του.


Στη συνέχεια, ακολούθησε ένα πρωτότυπο εργαστήριο. Το εργαστήριο ρητορικής! Η μορφή του εργαστηρίου ήταν βιωματική. Γνωρίσαμε τις τεχνικές ρητορικής μέσα από θεατρικά παιχνίδια, διασκεδάσαμε, θυμηθήκαμε πως είναι να παίζουμε μαζί και να ερχόμαστε πιο κοντά. 


Ολοκληρώνοντας τα παιχνίδια, ανακοινώθηκε η δημιουργία Φεστιβάλ Ρητορικής για παιδιά και τάξεις Δ'.  Ε', και Στ', Δημοτικού του νομού Χανίων και Ρεθύμνου, το οποίο θα διεξαχθεί την άνοιξη. Περισσότερες πληροφορίες θα λάβουν τα σχολεία μέσα στον Οκτώβριο. 

Η συνάντησή μας ολοκληρώθηκε με πολλά συγχαρητήρια και έναν μεγάλο ήλιο!!! 

Επόμενες συναντήσεις 

Παρασκευή 3/11/2023

Παρασκευή 8/12/2023

Παρασκευή 12/01/2024


Σας θυμίζουμε επίσης τη Δανειστική Βιβλιοθήκη Δικτύου, όπου μπορείτε να εγγραφείτε, να ψάξετε ποιο βιβλίο σας ενδιαφέρει και να το δανειστείτε από τον χώρο μας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου